Hvad er rollen for led display?

Led-skærm er også kendt som led-dørhovedskærm, led elektronisk skærm, led-reklameskærm, led-skærm med tegn.Den er sammensat af led lampe perler.Høj lysstyrke, velegnet til udendørs reklamer i butikker, ikke-LCD LED-skærm.Folk ser ofte røde, hvide eller andre farverullende skærme på gaden, som er en slags led-skærm, monokromatisk led-skærm, også kendt som barskærm.

Hvad er rollen for led display?

1. Spil rollen som at sætte gang i atmosfæren.De store festivalers festtaler og velkomsttaler fra overordnede ledere eller forskellige gæster til at besøge og guide kan afspilles på LED-displayet.

2. Spil en rolle i at popularisere viden, som kan bruges til at udsende virksomhedsproduktinformation, produktpromoveringsvideoer og anden relateret brancheviden.

3. Spille rollen som opslagstavle, fremme udgivelse af rekrutteringsoplysninger osv.

4. Spil rollen som belysning og ukonventionelle.

5. Spil rollen som butiksdekoration og forbedre virksomhedens karakter.

6. Spil rollen som produktpromovering og tiltrække kunder.

Formålet med købmænd, der installerer led-skærme, er at fremme produktinformation, tiltrække målkunder og opnå størst mulig fortjeneste, og led-skærme er blevet det første valg af virksomhedsreklame til dette formål.

Når vi køber et led display, skal vi først bestemme størrelsen.

Størrelsen på LED-displayet er ikke helt tilpasset i henhold til den reserverede plads, uanset hvor fuldfarve-led-displayet er købt, kan det kun være den nærmeste størrelse.Fordi LED-displaymodulet har en fast størrelse, for eksempel størrelsen af ​​et modul er 320mm*160mm, så kan det kun være et multiplum af denne modulstørrelse.

Så er det at bestemme modellen.Indendørs fuldfarve LED-skærme har f.eks. P6, P5, P4, P3, P2.5 osv., såvel som LED-skærme med lille tonehøjde.Jo mindre mellemrum, jo ​​højere definition.


Indlægstid: 22-2-2021
WhatsApp online chat!